Referenciák

Kedves Tóth család!

Ezúton szeretném megköszönni a fantasztikus muskátlikat Önöktől Gútáról. Megnyertem velük a Surány legszebb erkélye díját.

Üdvözlettel: Mišáková Dáša Surányból

A beültetett virágládák Önöktől minden várakozást felülmúló eredményt hoztak. Nyár végén az önkormányzat a mi erkélyünket értékelte a IV.kerület legszebb erkélye díjjal.

További eredményes munkát kíván: Balogh Béla Budapestről.

Küldöm a fényképet a virágainkról. Az önök által muskátlival beültetett virágládákkal nagyon elégedett vagyok. Már 3. éve ilyen csodálatosan szép eredményeket érek el velük.

Üdvözlettel Pálné, Gúta.

Jó napot Tóth úr

A muskátlival beültetett virágládák amiket Önöknél vásároltam Gútán, gyönyörűek lettek. Az Önök szolgáltatásával teljes mértékben elégedett vagyok.

Litauszki Gizella, Komárom

Állandó vásárlója vagyok az Önök kertészetének, és különböző fajtájú virágokat neveltem már a kanócos virágládákban. Ezeknek a virágládáknak a nagy előnye, hogy mindig tudom mikor van szüksége a növényeknek vízre. A FERT-3 dísznövénytápot csak ajánlani tudom, ennek köszönhetően májustól novemberig teljesen virágba borul az erkélyem.

Fitos Renáta, Gúta

Kedves Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy kis falunk épületeit egészen késő őszig gyönyörű virágzuhatagok díszítik.

Gönczöl Gabriella, Ifjúságfalva község polgármestere

Végre gyönyörű virágok! Ki ne vágyna rájuk...

Köszönet Tóth úrnak a fantasztikus növényekért, és a hasznos tanácsokért.

Örömmel várom a következő tavaszt!

Mudr. Cziráková, Gúta

Jó napot kívánok!

A távoli Kassáról írok, és a virágokkal amit rendszeresen Önöknél vásárolok teljes mértékben elégedett vagyok. Évről évre gyönyörűen virágoznak, mindenki csodálja és irigyli a mi erkélyünket. A FERT-3 virágoztató táp tapasztalatunk szerint a dísznövényeken kívül citrus félékre is kiváló.

Hálásak vagyunk Önöknek, hogy megismertették velünk a virágnevelésnek egy új módszerét, már most örülünk az ez évi muskátliknak is!

Üdvözlettel: Jana Sobrová, Kassa

Kosár

A kosár jelenleg üres!

Információ

+421 915 737 481
info@krasnekvety.sk

Tóth Kertészet - galéria Tóth Kertészet - galéria Tóth Kertészet - galéria Tóth Kertészet - galéria